Not all video showing up in DLNA screen

#1
I have no idea if this is an issue with VRD or what but some of my ripped mpeg's aren't being seen on my Sony bluray player. I did find that if WMP thought their length was 0 seconds then they wouldn't be seen but these are videos with valid lengths which aren't being seen. Any ideas?
 

phd

Super Moderator
#2
Wher were they ripped from?

How were they ripped?

Are they in the same folder?

Do they rely on WMP to stream?

Do they play OK in WMP?

Do they contain the same properties? Load the files into VRD and press Ctrl+L
 
#3
Two episodes of Merlin both recorded by Beyond TV on the same computer. Both ripped by VRD. They are both in the same folder. The one that doesnt show up via DLNA plays fine in WMP.

Info from file that doesn't show up:

File Name: Q:\Recorded TV\Merlin-(The Last Dragonlord)-2010-07-02-0.mpg
File Size: 2014378010 ( 1.88 GB )
Program Duration: 00:42:32.02
File Type: PS - MPEG2
Encoding: MPEG2
Video stream Id: xE0
Encoding Dimensions: 704 x 480
Display Size: 704 x 480
Aspect Ratio: 4:3
Frame Rate: 29.97 FPS
Bit Rate: 6.000 Mbps
VBV_Buffer: 224 KB
Profile: Main/Main
Progressive: Prog or Int
Chroma: 4:2:0
Audio Format: Layer 2
Audio Stream Id: xC0
Audio Bit Rate: 224 Kbps
Audio Sampling Rate: 48000 Hz
TS Mux Rate (bps): -1


Info from file that does:

File Name: Q:\Recorded TV\Merlin-(The Fires of Idirsholas)-2010-06-25-0.mpg
File Size: 1986146330 ( 1.85 GB )
Program Duration: 00:41:56.13
File Type: PS - MPEG2
Encoding: MPEG2
Video stream Id: xE0
Encoding Dimensions: 704 x 480
Display Size: 704 x 480
Aspect Ratio: 4:3
Frame Rate: 29.97 FPS
Bit Rate: 6.000 Mbps
VBV_Buffer: 224 KB
Profile: Main/Main
Progressive: Prog or Int
Chroma: 4:2:0
Audio Format: Layer 2
Audio Stream Id: xC0
Audio Bit Rate: 224 Kbps
Audio Sampling Rate: 48000 Hz
TS Mux Rate (bps): -1
 
Top