• On Septemer 25, 2018, the VideoReDo message board was moved to the Xenforo forum software. During the migration, we pruned thousands of inactive and spam users, if your user name was accidently removed simply register it again. Report any issues via email to support@videoredo.com.

b479 - will not open any video

litz

New member
#1
Installed b479, on one machine when it opens any file, it immediately closes.

There's nothing in the log to help figure out what happened :

***** Loading: U:\HDTV\chicken run dts\chicken.run.1080i.hdtv-dts-prm-sample.ts


07/18/06 00:32:53 Opening file: U:\HDTV\chicken run dts\chicken.run.1080i.hdtv-dts-prm-sample.ts, filetype is: MPEG2 TS PIDs: x11 / x14
07/18/06 00:32:53 Startup - Number of PTS checks: 8
07/18/06 00:32:53 Bumping mux rate to: 20.000 Mbps to accomodate video bit rate of: 18.000
07/18/06 00:32:53 Opening file: U:\HDTV\chicken run dts\chicken.run.1080i.hdtv-dts-prm-sample.ts, filetype is: MPEG2 TS PIDs: x11 / x14
07/18/06 00:32:53 Startup - Number of PTS checks: 8
07/18/06 00:32:53 Bumping mux rate to: 20.000 Mbps to accomodate video bit rate of: 18.000
07/18/06 00:32:53 HDTV material detected, switching on YUV acceleration, width: 1920, height: 1080
07/18/06 00:32:53 Using display driver: DX-YUV
07/18/06 00:32:54 Display open status: Using YUV with overlays.
07/18/06 00:32:54 Bumping mux rate to: 20.000 Mbps to accomodate video bit rate of: 18.000

and it's dead. No crash box, it just closes itself.

I have two machines, identical configurations, both with nvidia cards. One works fine, the other does this.

Tried all the display driver settings, no help. Tried a fresh install with all blank registry settings, no help.

going back to 475, all works fine.

any ideas?

- litz
 

litz

New member
#3
Changing audio settings didn't fix it .... what did fix it was uninstalling videoredo, deleting the program files folder, rebooting, reinstalling .479, then merging a registry dump from the machine that works.

Works fine now.

(shrug)

- litz
 
Top